25,00 

Turime sandelyje
Compare
SKU: Hiland_VR526 Kategorija:

Aprašymas

Hiland VR526 signalinės lempos techninės specifikacijos

Hiland VR526 signalinė lempa išsiskiria savo šiuolaikišku dizainu ir pažangiomis technologinėmis savybėmis. Pagrindinis lempos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris suteikia jai tvirtumo bei atsparumo įvairioms aplinkos sąlygoms. Dizainas subalansuotas taip, kad lempa būtų ne tik efektyvi, bet ir estetiškai patraukli, puikiai deranti prie įvairių interjero ar eksterjero sprendimų.

Hiland VR526 signalinė lempa pasižymi plataus spektro spalvų pasirinkimu, kuris užtikrina, jog kiekvienas naudotojas ras tinkamą variantą pagal savo poreikius. Šviesos intensyvumas gali būti reguliuojamas, o maksimalus šviesos srautas siekia net 1000 liumenų, užtikrinantis aiškiai matomą signalą net ir esant nepalankioms oro sąlygoms.

Kalbant apie energijos sąnaudas, Hiland VR526 yra itin efektyvi. Naudojamos pažangios LED diodų technologijos padeda sumažinti energijos suvartojimą, tuo pačiu užtikrina ilgą eksploatacijos trukmę ir minimalų šilumos išsiskyrimą. Standartinis lempos veikimo diapazonas siekia nuo -20 °C iki +50 °C, todėl ji gali būti naudojama skirtingomis klimatinėmis sąlygomis.

Komponentai, naudojami šioje signalinėje lempoje, yra aukštos kokybės ir patikimi. Lempa naudoja patikimus LED diodus, kurie tarnauja daugelį metų be papildomo aptarnavimo. Maitinimo šaltinis suprojektuotas taip, kad būtų užtikrintas stabilus ir nenutrūkstamas veikimas. Valdymo mechanizmai leidžia lengvai reguliuoti lempos funkcijas ir prisitaikyti prie specifinių reikalavimų.

Panaudojimo Būdai

Hiland VR526 signalinė lempa yra universali priemonė, skirta įvairioms sritims, kuriose būtinas aiškus ir efektyvus signalizavimas. Vienas iš pagrindinių jos pritaikymo būdų yra avarijos situacijos. Šiuo atveju, lempa užtikrina, kad praeiviai ir kiti eismo dalyviai būtų perspėti apie pavojų vietoje, sumažindama nelaimingų atsitikimų riziką. Be to, statybvietėse ši signalinė lempa padeda užtikrinti, kad darbuotojai ir praeiviai matytų pavojingas zonas, taip prisidedant prie bendro saugumo gerinimo.

Privalumai

Hiland VR526 signalinės lempos privalumai yra gausūs ir įvairiapusiai. Lempos ilgas tarnavimo laikas ypač vertinamas, nes tai sumažina poreikį dažnai keisti įrangą dirbant intensyviose aplinkose. Signalinė lempa taip pat pasižymi atsparumu įvairioms oro sąlygoms — nuo lietaus ir sniego iki stipraus vėjo ir tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios savybės lempa tampa patikimu pasirinkimu tiek sausumoje, tiek jūroje naudojant prieplaukose ar uostuose.

Kitas svarbus aspektas yra lengvas valdymas ir paprastas montavimas. Hiland VR526 yra suprojektuota taip, kad jos įrengimas būtų greitas ir paprastas, nereikalaujantis specialių įrankių ar žinių. Tai ypač naudinga mobiliose situacijose, kur signalinė lempa turi būti perkelta iš vienos vietos į kitą per trumpą laiką, tam kad būtų užtikrinta efektyvi problemai spręsti.

Prisidėdama prie darbo saugumo ir efektyvumo padidinimo, ši lempa padeda užtikrinti saugesnę darbo aplinką tiek avarinių tarnybų, tiek statybos darbuotojams. Eismo reguliavime Hiland VR526 taip pat yra nepakeičiama priemonė, padedanti aiškiai ir greitai nukreipti transporto priemones ir pėsčiuosius, sumažinant klaidų ir nelaimingų atsitikimų galimybę. Įvairiose srityse ši signalinė lempa įtvirtina savo pranašumus per veiksmingą ir patikimą signalizacijos funkciją.

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Kinija

Gamintojas

Hiland

Modelis

VR526

Maitinimas (V)

12-265V

Korpuso tipas

Plastikas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Signaline_lempa_Hiland_VR526
Signalinė lempa Hiland VR526
25,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop