15,00 

Turime sandelyje

Produkto aprašymas:

 

  • Lemputės tipas Kaitrinė
  • Cokolis BA15s
  • Maitinimas 32V AC
  • Galingumas 34W
  • Darbinė temperatūra -20°C ÷ +55°C
  • Matmenys 10.1 x 8.2 x 4 cm
Compare
SKU: Lemputė Sommer 32V 34W Kategorija:

Aprašymas

Lemputės Sommer 32V 34W techninės savybės ir principai

Lemputė Sommer 32V 34W yra sukurtos turint omenyje tiek pramoninį, tiek asmeninį naudojimą, pasižymindama išskirtinėmis techninėmis savybėmis. Ši lemputė veikia 32 voltų įtampai ir išnaudoja 34 vatų galią, užtikrindama optimalų energijos vartojimo ir šviesos efektyvumą. Šios specifikacijos leidžia Sommer 32V 34W lemputei būti universalia ir tinkama naudoti įvairiose aplinkose.

Lemputė naudoja pažangią halogenų technologiją, kuri užtikrina ryškią ir aiškią šviesą. Šviesos generavimo procesas vyksta per kaitinamąją spiralę, kurios veikimo principas remiasi elektros srovės perėjimu per laidinį metalą. Naudojant specialiai apdorotą kvarcą ir halogenų dujas, šios lemputės sukuria stabilų ir intensyvų šviesos srautą, kuris yra gerokai pranašesnis už tradicines kaitinamąsias lemputes.

Viena iš didžiausių Sommer 32V 34W lempučių privalumų yra jų ilgaamžiškumas. Dėl aukštos kokybės medžiagų, naudojamų gamybos procese, lemputės yra atsparios aukštai temperatūrai ir mechaniniams pažeidimams. Tai joms suteikia ilgesnį tarnavimo laiką ir mažesnį poreikį dažnai keisti lemputes, kas yra itin aktualu pramoniniam naudojimui. Taip pat, šios lemputės yra efektyvios energijos vartotojos, todėl mažina elektros sąnaudas ir prisideda prie aplinkosaugos tikslų.

Kitas svarbus aspektas yra konstrukcinė lemputės kokybė. Naudojant modernias technologijas ir pažangius gamybos metodus, Sommer 32V 34W lemputės yra gaminamos su dideliu tikslumu ir patikimumu. Tai garantuoja ne tik ilgesnį eksploatacijos laiką, bet ir tolygų šviesos pasiskirstymą bei minimalų šviesos virpesių lygį, kas prisideda prie geresnės darbo aplinkos ir sumažina akių nuovargį.

Apibendrinant, lemputės Sommer 32V 34W dėka savo techninių savybių ir inžinerinių sprendimų yra puikus pasirinkimas tiek namų, tiek pramoninėje aplinkoje, suteikiantis patikimumą, efektyvumą ir ilgaamžiškumą.

Lemputės Sommer 32V 34W praktinis naudojimas ir pritaikymo galimybės

Lemputė Sommer 32V 34W pasižymi plačiu pritaikymo spektru, kas ją daro vertinga įvairiose srityse. Namuose ji gali būti naudojama įvairiuose buitinės technikos prietaisuose, tokiuose kaip virtuvės, skalbimo ar šildymo įrenginiai. Savo techninėmis charakteristikomis lemputė užtikrina tuo pat metu ir efektyvumą, ir patikimumą.

Pramonės sektoriuje lemputė Sommer 32V 34W yra naudojama įvairiuose gamybos įrenginiuose, kur patikimumas ir veikimo tęstinumas yra itin svarbūs. Pavyzdžiui, pramoninės įrangos valdymo pultuose, automatinių linijų apšvietime ar saugos sistemose – šiose srityse stabilus veikimas yra itin svarbus, o lemputė Sommer nepriekaištingai atitinka keliamus reikalavimus.

Transporto sektorius taip pat yra svarbus lemputės Sommer 32V 34W pritaikymo laukas. Ją galima rasti tiek keleiviniuose, tiek krovininiuose automobiliuose, kur ji naudojama kaip apšvietimo ar signalinių sistemų dalis. Lemputės stabilumas, atsparumas vibracijoms ir ilgaamžiškumas yra ypatingai svarbūs transporto priemonėse esant sudėtingoms eksploatacijos sąlygoms.

Siekdami užtikrinti ilgesnį lemputės Sommer 32V 34W tarnavimo laiką ir optimalų energijos vartojimą, rekomenduojame laikytis kelių svarbių principų. Visų pirma, svarbu tinkamai parinkti naudojimo vietą, vengti drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių poveikio. Antra, būtina užtikrinti stabilų elektros tiekimą, nes įtampos svyravimai gali neigiamai paveikti lemputės veikimą. Trečia, reguliariai valyti lemputės paviršių, siekiant išvengti dulkių ir kitų teršalų kaupimosi, kurie gali mažinti šviesos sklaidos efektyvumą.

Laikantis šių rekomendacijų ir atliekant reguliarią priežiūrą, lemputė Sommer 32V 34W neabejotinai tarnaus ilgai ir patikimai, prisidės prie efektyvesnio energijos vartojimo tiek namų ūkiuose, tiek pramoninėse ar transporto sektoriaus reikmėse.

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Sommer

Maitinimas (V)

32V

Lemputs galingumas

34W

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Lempute_Sommer_BS_32V_34W
Lemputė Sommer 32V 34W
15,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop