Nėra sandėlyje

Signalinė lempa BFT RADIUS LED AC A R1 – 230V su integruota antena 433,92MHz

35,00 

Kompleką sudaro:

 

  • Signalinė lempa BFT RADIUS LED AC A R1 – 230V su integruota antena 433,92MHz 1 vnt.

Neturime

Compare
Kategorija:

Aprašymas

Pagrindinės savybės ir pranašumai

Signalinė lempa BFT RADIUS LED AC A R1 – 230V su integruota antena 433,92MHz technologijos leidžia pasiekti aukštą funkcionalumo ir patikimumo lygį. Pagrindinė šio prietaiso išskirtinė savybė yra integruota 433,92 MHz dažnio antena, kuri ženkliai gerina ryšio kokybę ir veikimo atstumą. Tai užtikrina patikimą duomenų perdavimą, todėl prietaisas gali efektyviai funkcionuoti netgi didelėse teritorijose. Naudojant šią anteną, BFT Radius LED AC A R1 siūlo patikimą sprendimą ilgalaikiam ir stabiliai veikiančiam ryšiui įgyvendinti.

Apšvietimo šaltinis – šviesos diodai (LED) – lemia, kad įrenginys yra efektyvus ir ekonomiškas. LED technologija žymiai prailgina prietaiso tarnavimo laiką, sumažindama poreikį dažnam keitimui ir priežiūrai. Tokiu būdu, klientai gali mėgautis ilgesniu tarnavimo laikotarpiu ir mažesnėmis energijos sąnaudomis, lyginant su tradiciniais halogeniniais ar kaitinamosios lemputės šaltiniais. Be to, LED lempos pasižymi aukštu šviesos išėjimo efektyvumu ir puikia spinduliuojama šviesa, kas užtikrina puikų matomumą net ir esant nepalankioms sąlygoms.

Kiti techniniai parametrai taip pat prisideda prie kasdienio įrenginio naudojimo patogumo. Pavyzdžiui, prietaiso kompaktiškas dizainas leidžia jį lengvai integruoti į įvairias sistemas ir užtikrina efektyvų vietos panaudojimą. Be to, BFT Radius LED AC A R1 turi optimizuotą energijos vartojimą, kas padeda sumažinti eksploatavimo išlaidas ir sumažina ekologinį pėdsaką. Taip pat verta paminėti, kad įrenginys yra atsparus įvairioms oro sąlygoms, kas leidžia jį efektyviai naudoti tiek viduje, tiek ir lauke.

Apibendrinant galima teigti, kad signalinė lempa BFT Radius LED AC A R1 – 230V su integruota 433,92MHz dažnio antena ir LED technologija yra pažangus ir patikimas sprendimas užtikrinant tiek patikimą ryšį, tiek aukštą apšvietimo efektyvumą su minimaliomis eksploatacinėmis sąnaudomis.

„`

Panaudojimo sritys ir montavimo patarimai

Signalinė lempa BFT Radius LED AC A R1 – 230V su integruota antena 433,92MHz yra universalus įrenginys, kurį galima naudoti įvairioms apsaugos reikmėms. Dėl plataus panaudojimo spektro, ši signalinė lempa yra ypač tinkama įvairioms aplinkoms, kur reikalingas aukšto lygio saugumas bei efektyvi signalizacija. Tinkamos vietos BFT Radius LED AC pritaikymui yra vartų, užtvarų, sandėlių, saugumo sistemų, bei kitų svarbių objektų apsauga.

Vartai ir užtvarai yra viena dažniausių šios signalinės lempos panaudojimo sričių. Ji leidžia užtikrinti, kad vartai arba užtvarai būtų matomi tiek dieną, tiek naktį, taip užtikrinant saugumą bei efektyvumą. Integruota antena 433,92MHz dažniu užtikrina optimalią radijo signalo sklaidą, kas yra ypač aktualu didesnio ploto teritorijose.

Sandėliai taip pat yra puiki vieta naudojimui, kadangi signalinė lempa gali padėti apsaugoti svarbius atsargų plotus. Tai yra itin naudinga, kai reikalinga nuolatinė apsaugos sistema, gebanti veikti patikimai įvairiomis sąlygomis. Be to, integruota antena užtikrina, kad kontrolės signalai būtų perduodami skutiku ir patikimai.

Kalbant apie montavimo procesą, svarbu atsižvelgti į kelis esminius faktorius. Visų pirma, reikia parinkti tinkamą vietą, kur signalinė lempa galėtų optimaliai veikti. Rekomenduojama ją montuoti vietose, kur nėra jokių fizinių kliūčių signalui. Tikra, kad integruota antena būtų gerai matoma ir neatspindėtų jokių trukdžių. Optimaliai sumontuotas prietaisas užtikrins efektyvų lempų bei signalų veikimą. Taip pat verta paminėti, kad tinkama priežiūra ir reguliarūs patikrinimai padės prailginti įrenginio tarnavimo laiką ir užtikrinti nuolatinį efektyvumą.

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

BFT

Modelis

Radius B LTA 230 R1

Korpuso tipas

Plastikas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop