55,00 

Turime sandelyje

Produkto aprašymas:

 

  • Dažnis 433,92 Mhz
  • Fiksuoto kodo
  • Baterijos tipas CR2032 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 51x41x10 mm
  • Mygtukų kiekis: 4
  • Suderinamas su šiais pulteliais: TOP432NA, TOP432EE, TOPD4FKS/FBS
Compare
SKU: Vartų pultelis CAME TTS4FKS Kategorija:

Aprašymas

Vartų pultelio Came TTS44FKS apžvalga

Came TTS44FKS vartų pultelis yra modernus, patogus ir efektyvus sprendimas jūsų namų vartų valdymui. Šis pultelis pasižymi aukščiausios kokybės techniniais parametrais, funkcionalumu bei patikimumu. Pultelis naudoja 433,92 MHz dažnio technologiją, kuri užtikrina stabilų ir saugų signalą, todėl jūsų vartai visada veiks sklandžiai. Pultelis yra pritaikytas įvairių tipų vartams, tokiems kaip slankiojantys, pakeliami ar sukti.

Šio pultelio dizainas yra paprastas, elegantiškas ir kompaktiškas, todėl jis lengvai telpa į delną ir gali būti nešiojamas kišenėje ar pritvirtinamas prie raktų raktų. Pultelis turi keturis didelius, patogią paiešką mygtukus, kurie leidžia lengvai valdyti vartus net ir tamsiu paros metu. Be to, Came TTS44FKS pultelis yra pagamintas iš tvirto plastiko, o tai užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam dėvėjimui.

Vienas iš pagrindinių šio pultelio privalumų yra jo paprastas naudojimas ir montavimas. Norint naudotis pulteliu, tereikia pasirūpinti, kad jis būtų suderintas su jūsų vartų automatikos sistema. Integruotos technologijos dėka, galite lengvai užprogramuoti pultelį taip, kad jis veiktų kartu su kitais namų automatizavimo įrenginiais, pvz., apsaugos sistemomis, apšvietimu bei garažo vartais.

Išmanus valdymo sprendimas Came TTS44FKS suteikia galimybę pasirinkti skirtingus veikimo režimus, priklausomai nuo jūsų poreikių. Tai ne tik pagerina vartų naudojimo patogumą, bet ir užtikrina jų saugumą. Pultelis taip pat suteikia galimybę naudotis nuotoliniu būdu, naudojant papildomas programėlės ar specialias moduliai.

Apskritai, Came TTS44FKS vartų pultelis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogaus ir efektyvaus sprendimo savo namų vartų valdymui. Jo techniniai parametrai, funkcijos, dizainas ir lengvas naudojimas leidžia užtikrinti kasdieninį vartų naudojimo patogumą ir saugumą.

Privalumai ir vartotojų atsiliepimai

Came TTS44FKS vartų pultelis pasižymi daugeliu svarbių privalumų, kurie neabejotinai palengvina kasdienį jo naudojimą. Viena iš pagrindinių šio pultelio savybių yra patikimumas. Daugybė vartotojų atsiliepimų liudija apie ilgaamžišką ir stabilų veikimą net sudėtingomis sąlygomis. Individualūs atsiliepimai pabrėžia, kad pultelis efektyviai veikia nepriklausomai nuo oro sąlygų, užtikrindamas patikimą vartų valdymą tiek vasaros karštyje, tiek žiemą šaltyje.

Kitas ne mažiau svarbus aspektas – ilga baterijos trukmė. Vienas iš dažniau minėtų patenkintų vartotojų atsiliepimų aspektų yra retas baterijų keitimas. Tai ženkliai sumažina priežiūros poreikį ir išlaidas, o vartotojams suteikia papildomą komfortą. Dažnai pastebima, kad pultelis gali veikti metus ar ilgiau be būtinybės pakeisti baterijas.

Veikimo nuotolis taip pat yra svarbus veiksnys, darantis Came TTS44FKS pultelį patogiu kasdieniniame gyvenime. Vartotojai džiaugiasi, kad pultelis efektyviai veikia iš didelių atstumų, leidžiant atidaryti vartus dar nesustojus su transporto priemone priešais juos. Tai padidina vairavimo komfortą ir sumažina laukimo laiką – ypač naudinga esant intensyviam eismui arba blogoms oro sąlygoms.

Kalbant apie saugumą, pultelis naudoja modernias šifravimo technologijas, kurios užtikrina, kad signalas būtų saugus nuo pašalinių prieigos. Vartotojai vertina šią savybę, kadangi ji užtikrina ramybę ir patikimą jų namų apsaugą.

Daugelis realių istorijų ir vartotojų atsiliepimų papildo šiuos įspūdžius. Pavyzdžiui, Jonas iš Kauno dalinasi savo patirtimi, kaip pultelis ne tik veikia nepriekaištingai, bet ir prailgina vartų mechanizmo eksploatacijos laiką. Tomas iš Vilniaus taip pat pastebi, kad šis pultelis yra vienas patikimiausių, kuriuos jis yra naudojęs, ir rekomenduoja jį visiems savo draugams bei kaimynams.

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Came

Modelis

TTA44FKS

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

4

Korpuso tipas

Plastikas

Spalva

Juoda

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Vartu_pultelis_Came_TTS4RKS
Vartų pultelis Came TTS44FKS
55,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop