26,00 

Turime sandelyje

Produkto aprašymas:

 

  • Dažnis 433.92 Mhz
  • Kintamo kodo
  • Baterijos tipas 23A 12V 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 37x55x15 mm
  • Mygtukų kiekis: 2
  • Spalva: Juoda
Compare
SKU: Satel P2 Kategorija:

Aprašymas

Vartų Pultelio SATEL P2 Funkcijos ir Specifikacijos

Vartų pultelis Satel P2 yra inovatyvus prietaisas, sukurtas automatizuoti įvairių tipų įrenginių valdymą. Šio pultelio pagrindinis privalumas – patogus ir saugus kontrolės mechanizmas, integruojantis pažangiausias technologijas. Pultelis veikia dažniu 433.92 MHz, kuris užtikrina stabilų ir patikimą signalų perdavimą net ir esant nepalankiomis sąlygomis.

SATEL P2 darbina patikrintą ir plačiai pripažintą technologiją, leidžiančią vartotojams valdyti įrenginius iš maždaug 100 metrų atstumo. Šis pultelis yra patogus tiek namuose, tiek komerciniuose objektuose, kur saugumas yra aukščiausios svarbos klausimas. Dėl šio ilgo veikimo nuotolio, vartotojai gali lengvai valdyti vartus ar kitus automatizuotus įrenginius be vargo ir iš bet kurios vietos savo terpėje.

Kalbant apie energijos vartojimą, pultelis SATEL P2 naudoja aukšto efektyvumo baterijas, kurios užtikrina ilgą veikimo laiką ir minimalias priežiūros sąnaudas. Priklausomai nuo naudojimo intensyvumo, baterijos tarnavimo laikas gali siekti keletą mėnesių ar net metų, suteikiant ramybę ir susitelkimą į kitus svarbius kasdienius darbus.

Be šių bazinių funkcijų, SATEL P2 vartų pultelis išsiskiria savo galimybėmis. Vienas pagrindinių papildomų bruožų – galimybė valdyti kelis įrenginius vienu metu. Tai reiškia, kad su šiuo pulteliu, vartotojai gali kontroliuoti ne tik vartus, bet ir kitus automatizuotus įrenginius, tokius kaip garažo durys ar apšvietimo sistemos, iš vieno integruoto įrenginio. Ši funkcija suteikia ne tik patogumą, bet ir padidina bendrą sistemos efektyvumą bei vartotojų pasitenkinimą.

Apibendrinant, SATEL P2 pultelis siūlo išsamų funkcijų rinkinį, kuris patenkins įvairių vartotojų poreikius. Jo aukštos techninės specifikacijos ir papildomos galimybės daro jį universaliu sprendimu automatizuotų sistemų sąrankoje, garantuojančiu aukščiausią patogumo ir saugumo lygį.

Kaip Įdiegti ir Naudoti Vartų Pultelį SATEL P2

Tinkama vartų pultelio SATEL P2 įdiegimas yra būtinas siekiant užtikrinti patogumą ir saugumą Jūsų namams. Šiame skyriuje išnagrinėsime paprastas, bet svarbias instrukcijas, kurias reikėtų laikytis, kad vartų pultelis veiktų optimaliai.

Pradžioje reikia pasiruošti tinkamai prijungti vartų pultelį prie vartų automatikos sistemos. Svarbu įsitikinti, kad vartų automatika yra suderinama su SATEL P2 pulteliu. Jei turite vartų automatikos instrukcijas, sekite jas, kad tinkamai prijungtumėte pultelį. Dažniausiai naudojama išėjimo jungtis, prie kurios prijungiamas pultelis.

Baigus prijungimą, galima pradėti pultelio sukonfigūravimą. Pirmasis žingsnis yra pultelio ir automatikos sinchronizavimas. Pagal vartų automatikos gamintojo nurodymus aktyvuokite pultelio nustatymo režimą. Dažniausiai tai atliekama laikant nuspaudus tam tikrus pultelio mygtukus. Kai sistema pripranta pultelį, Jūsų vartų automatikos sistema bus pasiruošusi naudoti SATEL P2.

Svarbu atkreipti dėmesį į pateiktas nuotolinio valdymo funkcijas. Nuotolinis valdymas leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti vartus, ir tam tinkamai sukonfigūruoti mygtukus yra esminis žingsnis. Instrukcijas galima rasti pultelio ir vartų automatikos anotacijose.

Norint išvengti dažniausių problemų, rekomenduojama reguliariai tikrinti, ar baterijos nėra išsikrovusios. SATEL P2 vartų pultelis paprastai signalizuoja apie mažą baterijos energijos lygį, ir pakeisti baterijas laiku yra svarbu norint išvengti netikėtų gedimų. Be to, patikrinkite, ar nėra fizinių pultelio pažeidimų, kurie gali paveikti jo veikimą.

Tinkamas SATEL P2 vartų pultelio naudojimas užtikrina jo ilgalaikę eksploataciją. Naudojant pultelį reikėtų vengti staigių judesių ir stiprių smūgių. Laikykite jį sausoje vietoje, kad išvengtumėte žalos dėl drėgmės. Šios praktinės rekomendacijos padės Jums mėgautis saugumu ir patogumu savo namuose.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Lenkija

Gamintojas

Satel

Modelis

P2

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

2

Korpuso tipas

Plastikas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Vartu_pultelis_Satel_P2_1-1
Vartų pultelis Satel P2
26,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop