95,00 

Turime sandelyje

Komplektą sudaro:

 

  • Foto elementas
  • Atšvaitas
  • Atšvaito stogelis
Compare
SKU: Witt Sensoric RP25 atsvaitiniai Kategorija:

Aprašymas

Witt Sensoric RP25 atspindinių šviesos jutiklių apžvalga

Fotoelementai Witt Sensoric RP25 atšvaitiniai yra aukštos kokybės fotodetektorius, kuris naudoja atspindinčią šviesos technologiją objektų ir paviršių aptikimui. Šis jutiklis išsiskiria savo gebėjimu itin tiksliai matuoti atstumą bei aptikti įvairius objektus nepriklausomai nuo jų spalvos ar paviršiaus tekstūros. Fotoelementų veikimo principą sudaro infraraudonųjų (IR) šviesos spindulių siuntimas ir atspindžiamų spindulių registravimas, taip nustatant objekto buvimą ar jo atstumą.

Pagrindiniai Witt Sensoric RP25 privalumai yra šie:

– Tikslumas ir patikimumas: Jutiklis gali aptikti net mažiausius objektus, todėl yra tinkamas įvairioms pramonės šakoms ir automatizacijos projektams.

– Platus veikimo diapazonas: RP25 gali aptikti objektus nuo kelių centimetrų iki kelių metrų atstumu, priklausomai nuo nustatymų ir naudojamo atspindžio metodo.

– Lankstūs jautrumo nustatymai: Naudotojai gali pritaikyti jutiklio jautrumą pagal konkrečius aplinkos reikalavimus, tokiu būdu užtikrinant optimalią veikimą įvairiomis sąlygomis.

– Integracinės galimybės: Witt Sensoric RP25 gali būti lengvai integruojamas į esamas arba naujas sistemas, nes turi plačias sąsajų galimybes su kitais pramoniniais valdikliais ir automatizacijos sistemomis.

Kalbant apie technines specifikacijas, RP25 modelis siūlo platų veikimo diapazoną iki 2 metrų, jautrumo lygio reguliavimą pagal aplinkos sąlygas ir galimybę veikti įvairiomis temperatūromis bei drėgmės sąlygomis. Jo atspindžius naudojanti technologija yra ypač efektyvi, nes infraraudonųjų spindulių atspindžiai gali būti aptikti tiek nuo minkštesnių, tiek nuo kietesnių paviršių.

Witt Sensoric RP25 fotoelementai, naudojantys atspindinės šviesos technologiją, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško preciziškai veikiantį, patvarų ir lengvai pritaikomą sprendimą objekto aptikimui ir atstumo matavimui įvairiose pramonės šakose.

Praktinio naudojimo pavyzdžiai ir pritaikymo sritys

RP25 šviesos jutikliai yra plačiai naudojami įvairiose pramonės srityse dėl savo tikslumo ir patikimumo. Vienas iš pagrindinių jų pritaikymo sričių yra gamybos linijos. RP25 užtikrina tikslų objektų aptikimą, kas leidžia sklandžiai veikiantį gamybos procesą. Pavyzdžiui, šie jutikliai naudojami butelių uždengimo procesų valdymui, kur kiekvieno butelio buvimas tikrinamas kelių milimetrų tikslumu.

Sandėliavimo sistema taip pat gauna didelę naudą iš RP25 jutiklių naudojimo. Tokie jutikliai padeda tiksliai identifikuoti bei sekti prekių judėjimą, o kartu su automatizuotomis transportavimo sistemomis užtikrina, kad produktai būtų pristatyti į reikiamą vietą laiku. Ši technologija ženkliai pagerina sandėlio veiklos efektyvumą ir sumažina klaidų tikimybę, kas itin svarbu esant didelėms prekių apimtims.

Automobilių pramonėje RP25 jutikliai naudojami tiek surinkimo linijose, tiek kokybės kontrolės procesuose. Funkcionavimas esant aukštoms temperatūroms ir dulkėtoms aplinkoms leidžia šiems jutikliams tiksliai aptikti automobilio dalių padėtį, užtikrinant aukštą produkcijos kokybę bei saugumą. Pavyzdžiui, jie naudojami dažymo procesų metu, siekiant užtikrinti tolygų dažų sluoksnį ant transporto priemonės paviršiaus.

Automatizavimo sistemos be RP25 jutiklių taip pat neapsieina. Šie šviesos jutikliai leidžia kurti sudėtingas automatinio valdymo sistemas įvairiuose procesuose, įskaitant transportavimo, pakavimo ar apdorojimo. RP25 jutiklių dėka sistemos veikia efektyviau, rečiau prireikia žmogaus įsikišimo, mažindamos eksploatacijos kaštus ir didindamos veiklos produktyvumą.

Investicijos į RP25 šviesos jutiklius greitai atsiperka, nes jie padeda optimizuoti daugelį procesų bei padidinti produktyvumą. Tikslus ir patikimas objektų aptikimas užtikrina mažesnį broko kiekį, taupantį laiką ir resursus.

Papildoma informacija

Svoris0,2 kg
Kilmės šalis

Vokietija

Gamintojas

Witt Sensoric

Modelis

RP25

Veikimo nuotolis

10m.

Tipas

Atšvaitiniai

Maitinimas (V)

12V, 24V

Spalva

Raudona

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Foto_elementas_Witt_ Sensoric_RP25
Fotoelementai Witt Sensoric RP25 atšvaitiniai
95,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop