Nėra sandėlyje

410,00 

Kompleką sudaro:

 

  • Pavara Leader 4 2 vnt.
  • Valdymo plokštė Q80 1 vnt.
  • Foto elementai RF40 1 vnt.
  • Pultelis Angie4 2 vnt.

Neturime

Compare
SKU: Leader 4 Komplektas Kategorija:

Aprašymas

Proteco Leader 4 komplekto apžvalga

Vartų automatika Proteco Leader 4 komplektas yra aukštos kokybės, patikima ir efektyvi automatizacijos sistema, skirta vartų valdymui. Šį komplektą sudaro keletas pagrindinių komponentų, kurių kiekvienas turi specifinius funkcionalumus ir naudas, prisidedančias prie sklandaus ir patikimo vartų veikimo. Pagrindiniai komplekto elementai apima variklį, valdymo bloką, pavarų sistemą ir įvairius priedus.

Proteco Leader 4 variklis išsiskiria savo galia ir efektyvumu. Jo galia siekia iki 300 W, o tai užtikrina stabilų ir greitą vartų atidarymą bei uždarymą. Sistema gali veikti esant skirtingoms klimato sąlygoms, nes yra pritaikyta darbui nuo -20°C iki +50°C temperatūrų diapazone, kas yra būtina ilgaamžiškumui ir patikimumui. Variklio veikimo distancija yra iki 20 metrų, kas leidžia patogiai ir saugiai valdyti vartus iš toli.

Komplektas taip pat apima valdymo bloką su programavimo galimybėmis, leidžiančiomis vartotojui nustatyti įvairius vartų veikimo parametrus, tokias kaip atidarymo ir uždarymo greitis, laikmatis ir kiti svarbūs nustatymai. Papildomai, Proteco Leader 4 komplektas pasižymi ilgaamžiškumu ir patikima metalo pavarų sistema, galinčia atlaikyti iki 400 kg masę, užtikrinant stabilų veikimą net esant didelėms apkrovoms.

Viena iš svarbiausių Proteco Leader 4 komplekto ypatybių yra pridedami nuotolinio valdymo pulteliai, kurie suteikia galimybę patogiai ir greitai valdyti vartus, nesikeliant iš automobilio ar namų. Saugumo jutikliai yra dar vienas esminis komplekto privalumas, kuris užtikrina aukščiausią saugumo lygį, aptinkant kliūtis ir automatiškai sustabdant vartų judėjimą, taip apsaugant tiek vartus, tiek aplinką nuo galimos žalos.

Apibendrinant, Proteco Leader 4 komplektas yra išsamus ir aukštos kokybės sprendimas vartų automatizacijai, pasižymintis galia, patikimumu ir universalumu. Naudojant šį komplektą, vartų valdymas tampa paprastas ir saugus.

Proteco Leader 4 komplekto įdiegimas ir priežiūra

Proteco Leader 4 komplekto įdiegimas reikalauja kruopštaus planavimo bei tikslumo, siekiant užtikrinti sklandų vartų sistemos darbą bei ilgaamžiškumą. Pradedant montavimo darbus, svarbu pasirinkti tinkamą vietą, kurioje bus įdiegiama vartų automatika. Ideali padėtis užtikrins ne tik patogų naudojimą, bet ir apsaugos sistemą nuo oro sąlygų bei kitų aplinkos veiksnių.

Pirmiausia, svarbu užtikrinti tinkamą elektros tiekimą. Įrengimo vietoje turi būti numatyta elektros lizdo išdėstymo vieta, kuri leistų patogiai ir saugiai prijungti vartų automatiką. Elektrinių linijų išvedimas turi būti atliktas laikantis visų numatytų saugos standartų, atsižvelgiant į galimus trumpus jungimo atvejus ar kitus elektros tiekimo trukdžius.

Montavimo proceso metu būtina laikytis gamintojo pateiktų instrukcijų, kurios apima tiek mechaninio tvirtinimo, tiek elektroninių komponentų sujungimo etapus. Tiksliomis instrukcijomis paremta komplekto montavimo schema padės išvengti klaidų ir užtikrins maksimalų tikslumą. Neteisingas mechaninis tvirtinimas gali lemti gedimus arba sąlyoti nepageidaujamas eksploatacines problemas.

Norint užtikrinti ilgalaikį ir sklandų Proteco Leader 4 veikimą, yra būtina periodinė priežiūra. Reguliarios tikrinimo procedūros, tokios kaip mechaninių dalių peržiūra ir sutepimas bei elektrinių jungčių patikra, padės išvengti netikėtų sistemos gedimų. Patikrą rekomenduojama atlikti bent kartą per pusmetį. Priežiūros darbai taip pat gali įtraukti programinės įrangos atnaujinimus bei saugos sistemos testus.

Galimos problemos, kaip netikėti elektros tiekimo trūkumai ar mechaniniai pažeidimai, turi būti nesibaiminamos, nes jų sprendimo būdus išsamiai aptaria gamintojo pateikti rekomendacijų rinkiniai. Laikantis šių patarimų ir užtikrinant reguliarią priežiūrą, galima pasiekti ilgalaikį ir nenutraukiamą Proteco Leader 4 veikimą.

 

Papildoma informacija

Svoris20 kg
Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Proteco

Modelis

Leader 4

Automatikos tipas

Atveriamų vartų automatika

Vartu svoris

350kg.

Galiniu isjungeju tipas

Nėra

Variklio maitinimas (V)

230V

Intensyvumas

30%

Variklio galingumas w

280W

Maitinimas (V)

230V

Maksimali įtampa (A)

1.7A

Stumimo jega n

2800N

Darbinė temperatūra

'-20°C ÷ +55°C

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop