Nėra sandėlyje

390,00 

Kompleką sudaro:

 

  • Pavara Leader 3 2 vnt.
  • Valdymo plokštė Q80A 1 vnt.
  • Foto elementai RF40 1 vnt.
  • Pultelis Angie 2 vnt.

Neturime

Compare
SKU: Leader 3 komplektas Kategorija:

Aprašymas

Proteco Leader 3 komplekto funkcionalumas ir privalumai

Vartų automatika Proteco Leader 3 komplektas pasižymi aukštomis techninėmis specifikacijomis, užtikrinančiomis jo patikimumą ir efektyvumą. Vienas svarbiausių šio komplekto komponentų – galingas variklis, kuris užtikrina sklandų ir tylų vartų judėjimą. Variklis pasižymi žemu energijos sunaudojimu, todėl vartotojai gali mėgautis efektyviu veikimu nesijaudinant dėl aukštų elektros sąskaitų.

Proteco Leader 3 komplektas yra suderinamas su įvairiais vartų tipais, įskaitant tiek slankiuosius, tiek atidaromuosius vartus. Tai leidžia jį naudoti įvairiuose namų ir komerciniuose objektuose, nesvarbu kokių matmenų ar konstrukcijos vartai būtų. Lengvas įdiegimas yra dar vienas reikšmingas privalumas; aiškios instrukcijos ir priedai padeda vartotojui be vargo sumontuoti sistemą savarankiškai.

Saugumo aspektas yra ypač svarbus, ir čia Proteco Leader 3 išsiskiria. Komplekte esantys automatiniai judėjimo davikliai padeda išvengti nelaimingų atsitikimų, aptikdami kliūtis ir sustabdydami vartų judėjimą. Nuotolinio valdymo galimybės yra patogaus naudojimo raktas – vartotojai gali valdyti vartus patogiai ir saugiai naudodami pultelį arba išmaniuoju telefonu. Be to, avarinio atidarymo funkcija garantuoja, kad vartus galima atidaryti net nutrūkus elektros tiekimui, užtikrinant nepriekaištingą prieigos kontrolę bet kokiomis sąlygomis.

Taigi, Proteco Leader 3 komplektas ne tik pagerina vartų valdymo patogumą, bet ir smarkiai prisideda prie saugumo didinimo, pritaikant šiuolaikines technologijas. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia optimizuoti savo automatikos sistemas, užtikrinant veiksmingumą, patikimumą ir maksimalų komfortą kasdieniniame naudojime.

Montavimas ir priežiūra

Proteco Leader 3 komplekto montavimas pradedamas nuo išankstinių pasirengimo darbų organizavimo. Pirmiausia, būtina pasirūpinti visais reikalingais įrankiais ir medžiagomis. Tai apima veržliarakčius, atsuktuvus, gręžtuvą, kabelius ir kitus reikmenis. Taip pat rekomenduojama iš anksto patikrinti, ar komplekte yra visos reikalingos dalys ir ar jos yra nepriekaištingos būklės.

Montuojant vartų automatiką, svarbu tinkamai paruošti vartus. Pirmiausia reikia patikrinti, ar vartai yra stabilūs, be defektų ir tinkamai veikiantys. Jei reikia, atlikite reikiamus pataisymus arba pakeitimus. Kai užtikrinate, kad vartai veikia be problemų, galite pradėti montuoti Proteco Leader 3 komplektą.

Pirmajame žingsnyje sumontuokite pagrindinį automatikos korpusą. Rekomenduojama jį tvirtinti tvirtai, bet ne per stipriai, kad nebūtų pažeista vartų struktūra. Kai korpusas yra tinkamai pritvirtintas, prijunkite elektrinius laidus pagal komplekte pateiktas instrukcijas. Atidžiai sekite žingsnis po žingsnio gaires, kad išvengtumėte klaidų.

Antrajame žingsnyje montuojamos automatiškosios jėgos pavara ir sensoriai, kurie užtikrina saugų ir sklandų vartų veikimą. Pritvirtinę pavarą, patikrinkite, ar ji veikia be kliūčių. Taip pat įsitikinkite, kad visi sensoriai ir kiti prietaisai yra nustatyti tinkamai, kad jie galėtų atlikti savo funkcijas optimaliai.

Priežiūra yra ne mažiau svarbi nei montavimas. Reguliari priežiūra užtikrina, kad Proteco Leader 3 vartų automatikos sistema veiks ilgai ir patikimai. Patikrinkite visus mechanizmus, ar nėra nusidėvėjimo požymių. Periodiškai valykite paviršius, kad pašalintumėte dulkes ir nešvarumus, kurie gali paveikti sistemos veikimą. Taip pat svarbu reguliariai tikrinti elektrinių komponentų būklę ir, jei reikia, atnaujinti ar pakeisti susidėvėjusias dalis.

Rūpindamiesi savo vartų automatikos sistema jūs ne tik užtikrinsite jos ilgalaikį veikimą, bet ir savo patogumą bei saugumą.

Papildoma informacija

Svoris20 kg
Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Proteco

Modelis

Leader 3

Automatikos tipas

Atveriamų vartų automatika

Vartu svoris

300kg.

Galiniu isjungeju tipas

Nėra

Variklio maitinimas (V)

230V

Intensyvumas

30%

Variklio galingumas w

280W

Maitinimas (V)

230V

Maksimali įtampa (A)

1.7A

Stumimo jega n

2800N

Darbinė temperatūra

'-20°C ÷ +55°C

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop