28,00 

Turime sandelyje

Produkto aprašymas:

 

  • Dažnis 433,92Mhz
  • Pastovaus kodo
  • Baterijos tipas 23A 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 68X28X13 mm
  • Mygtukų kiekis: 3
Compare
SKU: Vartų pultelis Guardian BHT3 Kategorija:

Aprašymas

Vartų pultelio Guardian BHT3 ypatybės ir funkcionalumas

Vartų pultelis Guardian BHT3 išsiskiria moderniu ir ergonomišku dizainu, užtikrinančiu patogų naudojimą. Kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai nešiotis, o tvirta konstrukcija pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą. Guardian BHT3 paviršius yra atsparus įbrėžimams, todėl pultelis išlaiko savo estetinį išvaizdą net ir po ilgesnio naudojimo.

Kalbant apie techninius parametrus, Guardian BHT3 veiksmo diapazonas siekia iki 100 metrų, užtikrinant patikimą signalų perdavimą net ir esant kliūtims tarp vartų ir pultelio. Jis veikia 433 MHz dažnio spektre, kuris yra plačiai naudojamas ir garantuoja stabilų veikimą. Baterijos veikimo laikas yra vienas iš svarbiausių aspektų pultelio funkcionalumui. Guardian BHT3 naudoja CR2032 tipo baterijas, kurios užtikrina ilgalaikį ir patikimą veikimą iki vienerių metų, priklausomai nuo naudojimo dažnumo.

Vartų pultelis Guardian BHT3 taip pat pasižymi atsparumu įvairioms aplinkos sąlygoms. Jo korpusas yra atsparus drėgmei ir temperatūros pokyčiams, kas lemia jo patikimumą naudojant tiek vidaus, tiek lauko sąlygomis. Šis pultelis yra suderinamas su daugeliu populiarių vartų modelių, turinčių įvairius valdymo mechanizmus. Dėl integruotos auto-synchronizavimo funkcijos, pultelio suderinimas su vartais vyksta greitai ir be papildomų sudėtingų nustatymų.

Lyginant su kitais rinkoje esančiais modeliais, Guardian BHT3 išsiskiria savo patikimumu, ilgaamžiškumu ir aukštu funkcionalumo lygiu. Jo universalumas bei gebėjimas prisitaikyti prie įvairių vartų sistemų padaro jį patraukliu pasirinkimu tiek individualiems namų savininkams, tiek verslo objektams. Guardian BHT3 apjungia pažangiausius technologinius sprendimus, užtikrinančius patikimą ir vartotojui patogų vartų valdymą.

Kaip naudotis vartų pulteliu Guardian BHT3

Vartų pultelio Guardian BHT3 naudojimas prasideda nuo jo pradinio programavimo ir konfigūravimo. Norėdami sukonfigūruoti pultelį, įsitikinkite, kad turite prieigą prie vartų valdymo pulto. Pirmiausia, atidarykite valdymo pultą ir suraskite mygtuką „Programavimas“. Paspauskite ir laikykite šį mygtuką, kol LED indikatorius pradės mirksėti.

Tada paspauskite norimą pultelio mygtuką, su kuriuo norite susieti vartų valdymą. LED indikatorius patvirtins sėkmingą susiejimą vienu arba keliais mirksėjimais. Šis procesas gali būti kartojamas, jei pultelis turi papildomų mygtukų, kuriuos galite susieti su kitomis funkcijomis.

Norėdami pakeisti pultelio baterijas, atsukite pultelio korpuso užpakalinę dalį ir pakeiskite senas baterijas naujomis. Rekomenduojama naudoti aukštos kokybės baterijas, kad užtikrintumėte ilgalaikį ir patikimą veikimą. Baterijų keitimo dažnumas priklauso nuo naudojimo dažnumo, tačiau paprastai rekomenduojama tai daryti kasmet.

Jei susiduriate su signalo praradimu ar netinkamu veiksmo diapazonu, patikrinkite, ar nėra aplinkinių trukdžių. Metalinės konstrukcijos, elektroniniai prietaisai ar net storiai sienos gali sumažinti signalo stiprumą. Jei problemos išlieka, pabandykite iš naujo programuoti pultelį arba patikrinkite baterijų būklę.

Pultelio tarnavimo laikui pratęsti svarbu laikytis kelių priežiūros patarimų. Saugokite pultelį nuo didelės drėgmės, dulkėtų aplinkų ir staigių temperatūros pokyčių. Valykite pultelį minkšta, drėgna servetėle, kad pašalintumėte nešvarumus ir dulkes. Tinkama priežiūra užtikrins, kad jūsų Guardian BHT3 pultelis veiktų be priekaištų ilgą laiką.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Kinija

Gamintojas

Guardian

Modelis

BHT3

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

3

Korpuso tipas

Plastikas

Spalva

Mėlyna

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Vartu_pultelis_Guardian_MT3
Vartų pultelis Guardian BHT3
28,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop