Nėra sandėlyje

28,00 

Produkto aprašymas:

 

  • Dažnis 433,92Mhz
  • Kintamo kodo
  • Baterijos tipas CR2032 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 62X12X43 mm
  • Mygtukų kiekis: 4
  • Šiampulteliui tinka šis analogas Why Evo Mini,

Neturime

Compare
SKU: Vartų pultelis Ditec Gol4 Kategorija:

Aprašymas

Ditec Gol4 vartų pultelio charakteristikos

Ditec Gol4 vartų pultelis yra inovatyvi ir patikima kontrolės priemonė, specialiai sukurta automatinėms vartų sistemoms valdyti. Jo dizainas yra modernus ir kompaktiškas, leidžiantis patogiai jį laikyti kišenėje arba automobilio konsolėje. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, pultelis užtikrina ilgaamžišką naudojimą net ir nuolatos naudojant.

Ditec Gol4 vartų pultelis naudoja pažangią radijo dažnių technologiją, veikiantį 433,92 MHz dažniu. Šio dažnio pasirinkimas padeda užtikrinti stiprų ir stabilų signalą, kuris nepriklauso nuo aplinkos trikdžių. Pultelyje naudojamas Rolling Code kodavimo metodas, kuris garantuoja aukštą saugumo lygį ir apsaugo nuo signalo kopijavimo.

Patikimumas yra dar vienas Ditec Gol4 privalumas. Pultelis gali veikti iki 150 metrų atstumu, priklausomai nuo aplinkos sąlygų, todėl vartotojai gali patogiai atidaryti arba uždaryti vartus nepaisant atstumo. Be to, pultelyje yra įmontuota aukštos talpos baterija, kurios tarnavimo laikas siekia iki dvejų metų, priklausomai nuo naudojimo dažnumo.

Šis pultelis yra atsparus įvairiems aplinkos veiksniams, įskaitant dulkes ir drėgmę, todėl jis gali patikimai veikti ir sudėtingomis oro sąlygomis. Dėl savo atsparumo ir tvirtumo Ditec Gol4 yra puikus pasirinkimas tiek gyvenamųjų, tiek komercinių objektų automatinėms vartų sistemoms.

Nors Ditec Gol4 vartų pultelis yra pats iš savęs labai funkcionalus, jo pritaikymas prie įvairių automatinių vartų sistemų yra nesunkus. Tai reiškia, kad šis pultelis gali būti lengvai integruotas į daugelį skirtingų sistemų, užtikrinant patogų ir efektyvų valdymą.

Kaip naudoti ir programuoti Ditec Gol4 pultelį

Ditec Gol4 vartų pultelis yra patikima ir novatoriška priemonė, leidžianti lengvai ir saugiai valdyti jūsų vartų automatizavimo sistemą. Norint pradėti naudotis šiuo pulteliu, pirmiausia reikia suderinti jį su jūsų vartų automatizavimo sistema. Tai apima pultelio pritaikymą prie imtuvo, kurio dėka jis gali perduoti signalus vartams.

Pradėkite nuo to, kad įsitikintumėte, jog jūsų Ditec Gol4 pultelis ir vartų imtuvas yra įjungti. Paspauskite pultelio programavimo mygtuką ir laikykite jį kelias sekundes, kol LED indikacinė lemputė ims mirksėti. Šis signalas rodo, kad pultelis pasiruošęs susiderinti su imtuvu. Tada, paspauskite ir laikykite mygtuką ant vartų imtuvo, kol pultelis ir imtuvas susijungs. Atleidus programavimo mygtukus, pultelis bus sėkmingai suderintas su jūsų vartų sistema.

Nemažiau svarbios yra saugos rekomendacijos. Siekiant užtikrinti, kad vartų sistema veikia sklandžiai, reikia reguliariai tikrinti pultelio būklę ir, esant poreikiui, pakeisti jo baterijas. Taip pat būtina saugoti pultelį nuo drėgmės ir ekstremalios temperatūros poveikio, kad prailgintumėte jo tarnavimo laiką.

Ditec Gol4 pultelio programavimas taip pat apima kodų keitimą ir papildomų pultelių prijungimą. Norėdami pakeisti pultelio kodą, pakartokite programavimo procedūrą su nauju kodu arba nauju imtuvu. Prie vartų sistemos galite prijungti ir papildomus pultelius, laikydamiesi tos pačios programavimo procedūros. Tai suteikia galimybę suteikti prieigą kitiems šeimos nariams arba svečiams.

Galiausiai, jei susiduriate su problemomis naudodamiesi Ditec Gol4 pulteliu, pirmiausia patikrinkite baterijų būklę ir įsitikinkite, kad pultelis yra tinkamai suderintas su vartų imtuvu. Jei problemos neišsisprendžia, rekomenduojama kreiptis į techninę pagalbą arba atidžiai perskaityti vartotojo vadovą. Šie žingsniai padės užtikrinti, kad jūsų vartų sistema veikia be trukdžių, o jūs galite naudotis jos privalumais be papildomų rūpesčių.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Ditec

Modelis

Gol4

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

4

Korpuso tipas

Plastikas

Spalva

Pilka

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop