35,00 

Turime sandelyje

Produkto aprašymas:

 

  • Dažnis 868Mhz
  • Kintamo kodo
  • Baterijos tipas CR2032 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 79X26X13 mm
  • Mygtukų kiekis: 4
Compare
SKU: Vartų pultelis Sommer 4018 Pearl Kategorija:

Aprašymas

Sommer 4018 Pearl privalumai

Vartų pultelis Sommer 4018 Pearl pasižymi daugybe išskirtinių privalumų, kurie užtikrina patogumą ir saugumą vartotojams. Pirmiausia, įrenginio dizainas ir ergonomika yra skirti maksimaliam naudojimo komfortui. Pultelis yra kompaktiškas, tačiau patogus laikyti rankoje, o jo mygtukai lengvai pasiekiami ir reaguoja greitai, kas suteikia malonią ir be vargo vartotojo patirtį kasdien.

Kitas svarbus aspektas yra Vartų pultelis Sommer 4018 Pearl ilgaamžiškumas. Šis pultelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra ypač patvarus net intensyviai naudojant. Tai reiškia, kad pultelis veiksmingai tarnaus ilgus metus, nereikalaudamas dažno keitimo ar remonto.

Ypatingą dėmesį verta atkreipti į pultelio šifravimo sistemą. Sommer 4018 Pearl naudojama pažangi saugumo technologija, kuri užtikrina aukštą apsaugos lygį nuo nesankcionuotų prisijungimų. Tai itin svarbu, kadangi tai apsaugo jūsų namus ar verslo patalpas nuo nesankcionuoto prieigos bandymų ir potencialios grėsmės.

Be jokių abejonių, įvairios papildomos funkcijos taip pat prisideda prie Sommer 4018 Pearl vertės. Pavyzdžiui, galimybė valdyti kelis vartus ar duris naudojant tą patį pultelį leidžia dar labiau optimizuoti jūsų kasdienį gyvenimą. Turint vieną paprastai valdomą pultelį, galite efektyviai kontroliuoti visus norimus įėjimus bei išėjimus, nepriklausomai nuo jų skaičiaus.

Sommer 4018 Pearl yra prietaisas, kuris sukurtas atsižvelgiant į visus svarbiausius šiuolaikinio vartotojo poreikius. Patogumas, ilgaamžiškumas, aukštas saugumo lygis ir papildomos funkcijos suteikia pilnatvės jausmą, padedantį užtikrinti patikimą ir efektyvų vartų valdymą.

Patarimai dėl Sommer 4018 Pearl naudojimo

Norint užtikrinti sklandų Sommer 4018 Pearl vartų pultelio naudojimą, svarbu laikytis kelių pagrindinių patarimų. Pradėkime nuo sinchronizavimo proceso: jei tai jūsų pirmas kartas, kai naudojate bazinę stotį, sekite pateiktomis instrukcijomis. Pirmiausia įsitikinkite, kad pultelis ir vartai yra paruošti sinchronizacijai. Paspauskite ir laikykite pagrindinio pultelio mygtuką, kol LED indikatorius pradės mirksėti. Tada atlikite tą patį su vartais, laikydami sujungimo mygtuką.

Baterijos keitimas taip pat yra svarbus aspektas, siekiant užtikrinti optimalų pultelio veikimą. Sommer 4018 Pearl naudoja CR2032 tipo bateriją, kurią rekomenduojama keisti kas 12-18 mėnesių arba kai pultelis pradeda silpnai reaguoti į komandas. Norint pakeisti bateriją, naudokitės šiais veiksmais: pirmiausia atsukite pultelio galinę dalį, pakeiskite seną bateriją nauja ir užtikrinkite, kad ji būtų tinkamai įdėta, laikydamiesi pliuso ir minuso ženklų atitikties. Galiausiai sandariai užfiksuokite pultelio dangtelį.

Tinkama pultelio priežiūra apsaugo nuo pažeidimų ir ilgesnį jo veikimą. Rekomenduojama laikyti pultelį sausoje vietoje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, kurie gali pakenkti elektronikai. Laikykite pultelį nuo atsitiktinių smūgių ir stipraus vibracijos.

Jei kyla problemų naudojant Sommer 4018 Pearl, galima išbandyti kelis trikčių šalinimo būdus. Patikrinkite, ar baterija yra tinkamai įdėta, ir įsitikinkite, kad pultelis yra sėkmingai sinchronizuotas su vartais. Jei vis dar susiduriate su problemomis, pabandykite iš naujo atlikti sinchronizavimo procedūrą. Taip pat naudinga patikrinti, ar nėra fizinių pažeidimų ar purvo, kuris galėtų trukdyti signalų perdavimui.

Galiausiai, siekiant optimizuoti Sommer 4018 Pearl veikimą, rekomenduojama reguliariai tikrinti baterijos būklę ir, esant reikalui, ją pakeisti. Taip pat svarbu periodiškai patikrinti, ar sinchronizacija vis dar veikia sklandžiai.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Vokietija

Gamintojas

Sommer

Modelis

4018 Pearl

Dažnis

868 Mhz

Mygtukų kiekis

4

Korpuso tipas

Plastikas – metalas

Spalva

Juoda

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Vartu_pultelis_Sommer_4018_Pearl-1 (1)
Vartų pultelis Sommer 4018 Pearl
35,00  Į krepšelį

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop