Nėra sandėlyje

45,00 

  • Dažnis 433,92 Mhz
  • Kintamo kodo
  • Baterijos tipas CR2025 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 62x15x28 mm
  • Mygtukų kiekis: 2
  • Modelis pakeistas į RSC2

Neturime

Compare
SKU: Ecostar RSE2 Kategorija:

Aprašymas

Vartų pultelis Ecostar RSE2

 

Vartų pultelis Ecostar RSE2 – tai inovatyvus ir patikimas sprendimas, skirtas automatizuotų vartų valdymui. Šis pultelis yra itin funkcionalus ir paprastas naudoti, todėl jis tampa nepakeičiamu pasirinkimu tiek namų, tiek komercinių objektų savininkams. Šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindines Ecostar RSE2 savybes, privalumus ir kodėl verta rinktis būtent šį produktą.

Pagrindinės Savybės

Vartų pultelis Ecostar RSE2 yra sukurtas su moderniausiomis technologijomis, užtikrinančiomis jo patikimumą ir ilgaamžiškumą. Pagrindinės šio pultelio savybės yra:

  1. Patikimumas ir Saugumas: Ecostar RSE2 naudoja pažangią kodavimo technologiją, kuri apsaugo nuo neautorizuoto prieigos. Tai užtikrina, kad jūsų vartai bus valdomi tik jūsų ar jūsų šeimos narių.
  2. Paprastas Naudojimas: Pultelio dizainas yra ergonomiškas, todėl jį patogu laikyti ir naudoti. Dideli mygtukai leidžia lengvai valdyti vartus net ir esant prastam apšvietimui.
  3. Ilgaamžiškumas: Ecostar RSE2 yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jis yra atsparus smūgiams, vandeniui ir kitiems aplinkos poveikiams. Tai garantuoja ilgą tarnavimo laiką net ir esant sudėtingoms sąlygoms.
  4. Universalumas: Šis pultelis yra suderinamas su daugeliu vartų automatikos sistemų, todėl jį lengva integruoti į jau esamą sistemą.
Privalumai

Rinkdamiesi Ecostar RSE2 vartų pultelį, gausite daugybę privalumų, kurie palengvins jūsų kasdienį gyvenimą:

  1. Patogumas: Galimybė valdyti vartus vienu mygtuko paspaudimu leidžia jums sutaupyti laiko ir pastangų. Tai ypač naudinga esant blogam orui arba kai rankos užimtos.
  2. Saugumas: Dėl pažangios kodavimo technologijos galite būti ramūs, kad jūsų nuosavybė yra saugi. Tik autorizuoti asmenys galės valdyti jūsų vartus.
  3. Taupymas: Ecostar RSE2 pultelis yra ilgaamžis ir nereikalauja dažnos priežiūros, todėl tai yra ilgalaikis investicijų sprendimas. Jūs taip pat galite sutaupyti energijos sąnaudas, nes šis pultelis yra itin efektyvus.
  4. Estetika: Modernus ir stilingas pultelio dizainas puikiai derės prie bet kokio interjero ar eksterjero. Jis atrodo profesionaliai ir nekrinta į akis, kai nenaudojamas.
Kodėl Verta Rinktis Ecostar RSE2?

Ecostar RSE2 yra ne tik funkcionalus ir patikimas, bet ir prieinamas kainos atžvilgiu. Šis pultelis suteikia viską, ko reikia efektyviam ir saugiam vartų valdymui. Jis yra paprastas naudoti, ilgaamžis ir universalus, todėl tinka įvairioms vartų automatikos sistemoms.

Be to, Ecostar RSE2 vartų pultelis yra sukurtas atsižvelgiant į šiuolaikinių vartotojų poreikius. Jis suteikia ne tik saugumą ir patogumą, bet ir estetišką išvaizdą, kuri papildo jūsų namų ar komercinio objekto dizainą.

Apibendrinant, Ecostar RSE2 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, funkcionalaus ir estetiškai patrauklaus vartų pultelio. Investuodami į šį produktą, gausite ne tik aukštos kokybės įrangą, bet ir ramybę, žinant, kad jūsų vartai yra saugūs ir lengvai valdomi.

Vartų pulteliai EcoStar žinomi rinkoje dėl savo paprasto naudojimo, efektyvių funkcijų. Tai Vokietijos įmonė, kuri gamina ne tik vartų pultelius, tačiau ir pačias garažo vartų sistemas.
Tad jei pasirinkote kitus šios įmonės gaminius (pavyzdžiui kiemo ar garažo vartų automatiką), susikomplektavę kartu ir pultelį galėsite džiaugtis darniu visų vienos firmos sistemų darbu. Šiuo metu siūlomi pulteliai turi du mygtukus.
Kodėl verta įsigyti EcoStar vartų pultelius? Kiekvienas pultelis ir automatikos komplektas yra tikrinamas ir sertifikuojamas individualiai, tad būsite tikri patikimu veikimu.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Vokietija

Gamintojas

Ecostar

Modelis

RSE2

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

2

Korpuso tipas

Plastikas

Spalva

Pilka

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop