Nėra sandėlyje

24,00 

  • Dažnis 433,92 Mhz
  • Pastovaus kodo
  • Baterijos tipas 23A 1 vnt.
  • Pultelio matmenys 62x31x10 mm
  • Mygtukų kiekis: 3

Neturime

Compare
SKU: Proteco TX3 Kategorija:

Aprašymas

Proteco TX3: techninės charakteristikos ir dizainas

Proteco TX3 vartų pultelis išsiskiria savo kompaktišku dizainu ir išmaniosiomis techninėmis savybėmis, kurios ne tik užtikrina patogumą, bet ir patikimą veikimą. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, korpusas yra atsparus tiek įbrėžimams, tiek mechaniniam poveikiui, kas pailgina pultelio tarnavimo laiką ir užtikrina jo saugumą naudotojo rankose.

Pultelio matmenys yra ergonomiški, todėl jį galima patogiai laikyti rankoje ar kišenėje. Jo svoris taip pat yra minimalus, dėl to vartotojai gali jį nešiotis be jokio diskomforto. Konkrečiai, Proteco TX3 išmatavimai yra x mm ilgis, y mm plotis ir z mm storis, o svoris siekia vos k gramų. Tai itin lengvas ir kompaktiškas prietaisas, tinkantis naudoti kasdien.

Pultelis turi tris funkcinius mygtukus, kurie yra aiškiai išdėstyti ir lengvai paspaudžiami. Kiekvienas mygtukas atlieka specifinę funkciją, leidžiant naudotojui lengvai valdyti vartus. Be to, Proteco TX3 pultelyje įmontuoti LED indikatoriai, kurie praneša apie sėkmingą veikimą arba apie poreikį pakeisti bateriją. Šį pultelį galima naudoti iki 50 metrų atstumu, kas suteikia didelį mobilumą ir patogumą.

Proteco TX3 naudoja CR2032 tipo bateriją, kurios tarnavimo laikas yra iki dvejų metų, priklausomai nuo naudojimo intensyvumo. Tai ilgaamžis ir efektyvus energijos šaltinis, kuris užtikrina pultelio patikimumą. Jei reikia, bateriją pakeisti yra lengva ir nereikalauja specialių įgūdžių.

Šį pultelį galima tvirtinti įvairiose vietose, įskaitant automobilį ar namų raktų pakabą, naudojant specializuotus laikiklius. Pultelį galima atnaujinti arba pakeisti tam tikras jo dalis, jei kyla poreikis. Keičiama konstrukcija leidžia naudotojams ilgam laikui išlaikyti įsigytą produktą ir užtikrinti jo nuolatinį veikimą.

Proteco TX3 naudojimas ir privalumai

Proteco TX3 vartų pultelio naudojimas yra itin paprastas ir greitas, kas daro šį įrenginį patogiu pasirinkimu tiek kasdieniam, tiek komerciniam naudojimui. Vienas iš pagrindinių Proteco TX3 pultelio privalumų yra lengvas perprogramavimas. Naudojant išsamius vartotojo vadovus, galima greitai ir sėkmingai susieti pultelį su vartų automatika. Tai leidžia pirkėjams be vargo adaptuoti Proteco TX3 skirtingoms sistemoms, nepriklausomai nuo to, ar tai yra nauja, ar jau naudojama sistema.

Kaip rodo vartotojo patirtis, itin svarbu, kad Proteco TX3 puikiai veikia įvairiomis klimato sąlygomis. Tiek dulkėms, tiek vandeniui atsparus korpusas užtikrina patikimą veikimą net ir esant prastoms oro sąlygoms. Pultelis išlaiko savo funkcionalumą tiek karštu, tiek šaltu oru, todėl vartotojai gali drąsiai pasirinkti Proteco TX3 net atšiauriausiuose regionuose. Šie aspektai užtikrina ilgalaikį įrenginio patikimumą ir ilgaamžiškumą.

Suderinamumo klausimai dažnai kyla renkantis tinkamą vartų automatiką, tačiau Proteco TX3 puikiai dera ne tik su kitais Proteco gaminiais, bet ir su įvairių gamintojų sistemomis. Šio pultelio universalumas yra vienas iš didžiausių jo privalumų, leidžiantis vartotojams minimizuoti su sistemos integracija susijusias problemas. Sąveika su skirtingų gamintojų produktais leidžia naudoti vieną pultelį skirtingoms sistemoms be papildomų pastangų.

Aptariant pagrindinius Proteco TX3 privalumus, verta išskirti jo patogumą vartotojui. Šis įrenginys yra lengvas ir kompaktiškas, su patogiu dizainu, kuris lengvai telpa kišenėje ar rankinėje. Tokie aspektai kaip ilgaamžiškumas, atsparumas ir universalumas užtikrina, kad Proteco TX3 vartų pultelis bus ilgalaikis ir patikimas pasirinkimas bet kuriam vartotojui.

Papildoma informacija

Svoris0,1 kg
Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Proteco

Modelis

TX3

Dažnis

433.92 Mhz

Mygtukų kiekis

3

Korpuso tipas

Plastikas

Spalva

Pilka

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop